"Mindig mosolyogj, még akkor is, ha szomorú vagy, hiszen sohasem tudhatod, ki szeret bele a mosolyodba." - Gabriel García Márquez

Elbűvölő mosoly

Szolgáltatáscsomagunk a fogászat legújabb és legdinamikusabban fejlődő részét a kozmetikai fogászatot öleli fel. Egy elbűvölő mosoly ezer szónál is többet mond! A Hollywood-i sztárok irigyelt hófehér mosolya ma már bárki számára elérhető akár rendelőnkben alkalmazott high-tech LED fehérítő lámpának köszönhetően, akár az otthoni fogfehérítő készleteink alkalmazásával.

 

Fogfehérítés során az egészséges fogazatot nem invazív eljárások alkalmazásával tovább szépítjük az Ön elbűvölő mosolyáért.

A teljes fogsor fehérítése csak élő fogakon lehetséges. A fogfehérítést minden esetben a fogak polírozásával kezdjük, amennyiben szükséges ingyen fogkő eltávolítást is végzünk, ebben az esetben a fehérítés egy héttel később történik. Ezt az eljárást végezhetjük akár a rendelőben egy ülésben is, LED fehérítő lámpás eljárással. Ekkor a kezelés teljes időtartama mindösszesen 60 perc.

Ugyanez a hatás otthoni változatban is elérhető. Az otthoni fehérítő készlethez adott fogsín segítségével felvihető a fehérítő anyag, amely koncentrációjától függően napi 4 óra (Opalescence PF 16%) 5-10 alkalommal vagy 8 óra (Opalescence PF 10%) rendszeres éjszakai kezelés 5-10 napon át. Az Opalescence PF karbamid-peroxid fehérítő hatóanyagot tartalmazó zselék dinnye, mentol és semleges ízesítésben választhatók.

Lehetőség van továbbá az elszürkült gyökérkezelt fogak egyedi fehérítésére is.

A ragyogó fehér fogak szépségét kiemelhetjük csillogó fogékszerrel, amelyet akár csak egy alkalomra is felragaszthatunk, majd levehetünk, tartós használatban pedig több hónapig fennmaradhat a fogakon.

 

ELBŰVÖLŐ MOSOLY SZOLGÁLTATÁSAINK

  • A világ leggyorsabb gépi fogfehérítése Pola Office Plus (Ausztrália) eljárással
  • Otthoni fogfehérítés lenyomat alapján készített sínnel. Éjszakai használatra: Opalescence PF: 10%, Nappali használatra: Opalescence PF: 16% (USA)
  • Gyökérkezelt fog egyedi fehérítése Opalescence ENDO (USA) fogfehérítővel
  • Fogékszerek különböző színekben, formában és méretben
 

Kérdezzen tőlünk!

Elérhetőségeink

Név:
Blue-Dent Fogorvosi Rendelő
Cégnév:
Blue-Dent Kft.
Adószám:
14451227-2-11
Cím:
Lábatlan, Rákóczi u. 132. I.em.
Telefon:
+36 (30) 855-1458
Email:
Készítette az Organik Webdesign Győr